Odense 3.0

More Views

Odense 3.0

Tilgjengelighet: På lager

Only 4 left

kr 7 995,00
ELLER

Oversikt

Høy spisegruppe til 6 personer

Detaljer

 

Odense 3.0

Er en flott høy spisegruppe/barløsning.  Her sitter du høyt og  meget komfortabelt.  Gruppen består av bord og 6 stoler.  Den er produsert  med aluminiumramme og kunstrotting.  Bordet har en glassplate med en tykkelse på 8 millimeter.  Her har du noe naboen ikke har.

Kunstrottingen er fremstilt av Polyetylen har formelen (–CH2–CH2–)n og fremstilles ved polymerisasjon av etylen. ( Ikke PVC).  Dette er et dynamisk, holdbart og sterkt materialet som er meget UV bestandig. Materialet er SGS testet har fått en karakter på 4-5  av 5 mulige.

Aluminiumet er ikke resirkulert, men rent aluminium av god gradering.
Rammen er helsveiset som gjør den sterkere og uten skruer som kan ruste. Den er også pulverlakkert som gjør den mer motstandsdyktig mot riper.  Tykkelsen på aluminiumet er 1,2 mm.

Herdet glass: er varmebehandlet eller kjemisk behandlet for å øke sin mekaniske styrke og varmebestandighet. Tykkelsen er 8 millimeter på dette produktet.

Putene er av skum med polyester fyll.  Trekket er produsert i polyester.  Trekket kan vaskes på 30 grader.  For å sikre varighet anbefaler vi at du impregnerer produktet minst en gang i sesongen.

Produkt informasjon

  • Ramme                      Aluminium 1,2 mm og helsveiset
  • Rotting:                      Polyetylen flat 0,5 mm tykkelse
  • Stoff                            Polyester på puter
  • Pute                            5 cm
  • Bordplate                   8 mm herdet glass

 

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').