Devine sofagruppe

More Views

Devine sofagruppe

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris kr 28 995,00

Special Price kr 14 497,00

Oversikt

Ny gruppe med innebygde puter med quick dry foam og Sunbrella stoff.

Detaljer

DEVINE er del av en ny serie hagemøbler med quick dry foam og Sunbrella stoff. Dette er en sofa hvor du slipper og ta inn putene.  Her får du et «ute/inne produkt». Gruppen er produsert i tidsriktig eksklusivt design på en aluminiums ramme. Devine tilbyr unike detaljer og fast god sittekomfort.  Sofaen leveres med justerbare ben og innebygde connectors.

Standard kommer gruppen med 3 moduler.  Målene er da 240 cm x 240 cm. Den kan leveres med/uten puff/bord.  Det er også andre bord alternativer, samt at det er mulig å kjøpe en midt modul (85 cm) for å gjøre gruppen større.  Vi anbefaler likevel at du tildekker stolen for å beskytte mot andre ytre elementer som pollen, skit osv.  Dersom du ønsker annet sofabord kan vi anbefale dette se her

Aluminiumet er ikke resirkulert, men rent aluminium av god gradering.
Rammen er helsveiset som gjør den sterkere og uten skruer som kan ruste. Den er også pulverlakkert som gjør den mer motstandsdyktig mot riper.  

Indre del av produktet er kledd med en skumgummi hvor vannet renner igjennom (hurtig tørkende skumgummi /quick dry foam).  Skummet gir maksimum vann gjennomgang og luft sirkulasjon. Skummet har også en behandling med antimikrobakteriell for å forbygge bakteriedannelse. Dersom produktet får vann på seg, vil vannet som trenger igjennom renne hurtig ut. 95% de første 5 min. Når produktet er 100% tørt vil avhenge av værforhold.

Sunbrella er blant de beste stofftypene du kan få til utemøbler. Stoffet har 8/8 på ISO sertifisering i forhold til falming og er dermed meget uv resistent.   Det er et akrylstoff (syntetisk fiber av polyakrylnitril).  Fargen dannes ved flytene form ved opprettelsen av stoffiberen.  Dermed er stoffet helt gjennomfarget og sikrer lang levetid.   Produktet er også sterkt vannavisende og pustende. Det har dessuten også resistens mot muggdannelse.

Stoffet kan lett rengjøres med myk børste og såpevann.  Deretter kan produktet spyles. Ved vanskelige flekker kan 50 ml med klor pr liter vann anvendes. For mer info se film her    

  

  • Ramme                             Aluminium 1,4 mm og helsveiset
  • Stoff                                  Sunbrella (akryl)
  • Pute                                  Innebygd
  • Bordplate                          Sunbrealla
  • Montering                         Nei
  • Sofa                                  240x240 L, 85 D, 68 H           
  • Bord/pall                           85L, 85 B, 36 H (inkl brett)

 

Gruppen leveres uten pynteputer.  De kan kjøpes separat.

Fresh Living fører også en matchende spisestol og et alternativ til sofagruppen i samme serie.

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').