Malaga  hjørnesofa

More Views

Malaga hjørnesofa

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris kr 8 995,00

Special Price kr 5 995,00

ELLER

Oversikt

Stilren hjørnesofa med høyt bord

Detaljer

 

Malaga er vår mest kompakte hjørnesofa (192 cm x 192 cm)Den er designet for å få maksimal utnyttelse av mindre uteplasser for eksempel mindre balkonger og terrasser.  Den har god støtte og sittekomfort.  Gruppen leveres med et spisebord høyt stilrent bord i aluminium med HPL (laminat) bordtopp.   Gruppen er laget med en aluminiums ramme og kunstrotting.

Kunstrottingen er fremstilt av Polyetylen har formelen (–CH2–CH2–)n og fremstilles ved polymerisasjon av etylen. ( Ikke PVC).  Dette er et dynamisk, holdbart og sterkt materialet som er meget UV bestandig. Materialet er SGS testet har fått en karakter på 4-5  av 5 mulige.

Aluminiumet er ikke resirkulert, men rent aluminium av god gradering.
Rammen er helsveiset som gjør den sterkere og uten skruer som kan ruste. Den er også pulverlakkert som gjør den mer motstandsdyktig mot riper.  Tykkelsen på aluminiumet er 1,2 mm.

Laminatet er av typen ( High pressure Laminat HPL) Overflaten er ikke-porøst. Den er støt- og slitasjebestandig. Materialet er dødt og meget godt egnet til utebruk.  Laminatet er også meget uv bestandig og er motstandsdyktig mot de fleste kjemikalier.  Tykkelsen på laminatet vi bruker er på 12 millimeter.

Putene er av skum med polyester fyll.  Trekket er produsert i Ilan.  Trekket kan vaskes på 30 grader.  For å sikre varighet anbefaler vi at du impregnerer produktet minst en gang i sesongen.

 

Produkt informasjon

  • Ramme                          Aluminium 1,2 mm og helsveiset
  • Rotting:                          Polyetylen flat 0,5 mm tykkelse
  • Stoff                                I-lan
  • Pute                               6 cm
  • Bordplate                      10 mm laminat (HPL)
  • Montering                      Ja, gruppen er flatpakket.
  • Sofa                              192x192 B, 72 D, 85 H           
  • Bord                              80 L, 80 B, 67 H

 

Fresh Living fører også spisegrupper, sidebord, solprodukter, sofagrupper og putekasser i samme fargekombinasjon på rotting og trekk.

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').