Arendal 5.0 sofagruppe grå

More Views

Arendal 5.0 sofagruppe grå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 10 895,00

Oversikt

Sofagruppe med høyt bord

Detaljer

 

Arendal 5.0  er  gruppen med høyt sofabord for spisemulighet.  Gruppen er laget for å gi god komfort og høy ryggstøtte i forhold til en spisestilling.  Dette er gruppen for deg som ønsker å erstatte spise og sofagruppe med en løsning.  Den og er produsert i med aluminiums ramme og kunst rotting.  Det er kun bordet som må monteres.  Gruppen leveres som en pakke inkludert sofa, 2 stoler og bord.

Kunstrottingen er fremstilt av Polyetylen har formelen (–CH2–CH2–)n og fremstilles ved polymerisasjon av etylen. ( Ikke PVC).  Dette er et dynamisk, holdbart og sterkt materialet som er meget UV bestandig. Materialet er SGS testet har fått en karakter på 4-5  av 5 mulige.

Aluminiumet er ikke resirkulert, men rent aluminium av god gradering.
Rammen er helsveiset som gjør den sterkere og uten skruer som kan ruste. Den er også pulverlakkert som gjør den mer motstandsdyktig mot riper.  Tykkelsen på aluminiumet er 1,2 mm.

Herdet glass: er varmebehandlet eller kjemisk behandlet for å øke sin mekaniske styrke og varmebestandighet. Tykkelsen er 5 millimeter på dette produktet.

Putene er av skum med polyester fyll.  Trekket er i I-lan (olifin) med glidelås.  I-lan vårt beste stoff av god tykkelse og meget uv resistent.  Trekket kan vaskes på 30 grader.  For å sikre varighet anbefaler vi at du impregnerer produktet minst en gang i sesongen.

Produkt informasjon

  • Ramme                           Aluminium 1,2 mm og helsveiset
  • Rotting:                           Polyetylen flat 1,6 mm tykkelse halv rund
  • Stoff                                 I-lan (olefin)
  • Pute                                10 cm
  • Bordplate                        5 mm herdet glass
  • Montering                       Kun sofabord
  • Sofa                                175 B, 77 D, 85 H      
  • Bord                                145L, 85 B, 65 H
  • Stol                                  67 B, 77 D, 85 H

 

 

Fresh Living fører også spisegrupper, sidebord, solprodukter, hjørnesofaer og putekasser i samme fargekombinasjon på rotting og trekk. 

 

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').