Nozum desing stol

More Views

Nozum desing stol

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris kr 7 995,00

Special Price kr 3 997,00

ELLER

Oversikt

Ute/inne stol i flott design med Sunbrella og quick dry foam.  Stolen er selvdrenerende!

Detaljer

Nozum desing lounge stol er del av en ny serie hagemøbler.  Her får du et «ute/inne produkt».  Stolen er produsert i moderne design på en aluminiums ramme.  Indre del av stolen er kledd med en skumgummi hvor vannet renner igjennom.  Den ytterste delen er kledd med Sunbrella stoff.  Her har du en stol som kan stå ute.  Du slipper å ta inn putene.  Vi anbefaler likevel at du tildekker stolen for å beskytte mot skitt.  Stolen kommer med en matt sort alu ramme og grått Sunbrella stoff (Flanelle SJA 3757 137)

Aluminiumet er ikke resirkulert, men rent aluminium av god gradering. 
Rammen er helsveiset som gjør den sterkere og uten skruer som kan ruste. Den er også pulverlakkert som gjør den mer motstandsdyktig mot riper. Tykkelsen på aluminiumet er 1,8 mm som gjør at stolen tåler en belastning på 140 kg

Indre del av produktet er kledd med en skumgummi hvor vannet renner igjennom (hurtig tørkende skumgummi /quick dry foam).  Skummet gir maksimum vann gjennomgang og luft sirkulasjon. Skummet har også en behandling med antimikrobakteriell for å forbygge bakteriedannelse. Dersom produktet får vann på seg, vil vannet som trenger igjennom renne hurtig ut. 95% de første 5 min. Når produktet er 100% tørt vil avhenge av værforhold.

Sunbrella er blant de beste stofftypene du kan få til utemøbler. Stoffet har 8/8 på ISO sertifisering i forhold til falming og er dermed meget uv resistent.   Det er et akrylstoff (syntetisk fiber av polyakrylnitril).  Fargen dannes ved flytende form ved opprettelsen av stoffiberen. Dermed er stoffet helt gjennomfarget og sikrer lang levetid.  Produktet er også sterkt vannavisende og pustende. Det har dessuten også resistens mot muggdannelse.

Stoffet kan lett rengjøres med myk børste og såpevann.  Deretter kan produktet spyles. Ved vanskelige flekker kan 50 ml med klor pr liter vann anvendes. For mer info se film her    

Produkt informasjon

  • Ramme:                           Aluminium 1,8 mm og helsveiset.
  • Soff:                                 Sunbrella
  • Pute:                                Innebygget
  • Maksbelasting                 140 kg
  • Vekt:                                 5,7 kg
  • Mål stol                            96 B, 76 D, 98 H
  • Pall                                   63 B, 57 D, 45 H

Fresh living mange produkter med tilsvarende egenskaper (Sofa, hjørne, solseng og andre spisestoler).

 

 

 

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').