Trondheim 5.0 stol grå

More Views

Trondheim 5.0 stol grå

Tilgjengelighet: På lager

kr 2 700,00
ELLER

Oversikt

Flott stol med god komfort.

Detaljer

Trondheim 5.0 stol grå. Dette er en av våre bestselgere som tilbyr god komfort. Vi tilbyr også 2 seter,  3 seter og bord i samme serie.  Gruppen er produsert med aluminiums ramme og kunst rotting. 

Kunstrottingen er fremstilt av Polyetylen har formelen (–CH2–CH2–)n og fremstilles ved polymerisasjon av etylen. ( Ikke PVC).  Dette er et dynamisk, holdbart og sterkt materialet som er meget UV bestandig. Materialet er SGS testet har fått en karakter på 4-5  av 5 mulige.

Aluminiumet er ikke resirkulert, men rent aluminium av god gradering.
Rammen er helsveiset som gjør den sterkere og uten skruer som kan ruste. Den er også pulverlakkert som gjør den mer motstandsdyktig mot riper. Tykkelsen på aluminiumet er 1,2 mm.

Putene er av skum med polyesterfyll.  Trekket er i I-lan (olifin) med glidelås.  I-lan vårt beste stoff av god tykkelse og meget uv resistent.  Trekket kan vaskes på 30 grader.  For å sikre varighet anbefaler vi at du impregnerer produktet minst en gang i sesongen.

Produkt informasjon

  • Ramme                      Aluminium 1,2 mm og helsveiset
  • Rotting:                      Polyetylen flat 0,5 mm tykkelse
  • Stoff                           I-lan (olefin)
  • Pute                          10 cm
  • Montering                  Nei
  • Stol                            67 B, 77 D, 64 H    

 

Fresh Living fører også spisegrupper, sidebord, solprodukter, hjørnesofaer og putekasser i samme fargekombinasjon på rotting og trekk. 

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').