Vice sofagruppe med Square sofabord

More Views

Vice sofagruppe med Square sofabord

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris kr 22 490,00

Special Price kr 6 747,00

Oversikt

Ny gruppe med innebygde puter med quick dry foam og Sunbrella stoff. (Selvdrenerende)

Detaljer

Vice er del av en ny serie hagemøbler med quick dry foam og Sunbrella stoff. Dette er en sofa hvor du slipper og ta inn putene.  Har får du et «ute/inne produkt».Sofaen er produsert i moderne design på en aluminiums ramme og består av 2 deler.  Indre del av sofaen er kledd med en skumgummi hvor vannet renner raskt igjennom (95% de 5 første minuttene).  Den ytterste delen er kledd med Sunbrella stoff.   Vi anbefaler likevel at du tildekker stolen for å beskytte mot skitt.  Sofaen kommer med en matt sort alu ramme og grått Sunbrella stoff (Flanelle SJA 3757 137)

Aluminiumet er ikke resirkulert, men rent aluminium av god gradering.
Rammen er helsveiset som gjør den sterkere og uten skruer som kan ruste. Den er også pulverlakkert som gjør den mer motstandsdyktig mot riper. Tykkelsen på aluminiumet er 1,8 mm som gjør at stolen tåler en belastning på 140 kg

Indre del av produktet er kledd med en skumgummi hvor vannet renner igjennom (hurtig tørkende skumgummi /quick dry foam).  Skummet gir maksimum vann gjennomgang og luft sirkulasjon. Skummet har også en behandling med antimikrobakteriell for å forbygge bakteriedannelse. Dersom produktet får vann på seg, vil vannet som trenger igjennom renne hurtig ut. 95% de første 5 min. Når produktet er 100% tørt vil avhenge av værforhold.

Sunbrella er blant de beste stofftypene du kan få til utemøbler. Stoffet har 8/8 på ISO sertifisering i forhold til falming og er dermed meget uv resistent.   Det er et akrylstoff (syntetisk fiber av polyakrylnitril).  Fargen dannes ved flytende form ved opprettelsen av stoffiberen.  Dermed er stoffet helt gjennomfarget og sikrer lang levetid.   Produktet er også sterkt vannavisende og pustende. Det har dessuten også resistens mot muggdannelse.

Stoffet kan lett rengjøres med myk børste og såpevann.  Deretter kan produktet spyles. Ved vanskelige flekker kan 50 ml med klor pr liter vann anvendes. For mer info se film her    

Leveres med Square sofabord i alu.

  • Ramme                             Aluminium 1,4 mm og helsveiset
  • Stoff                                  Sunbrella (akryl)
  • Pute                                  Innebygd
  • Montering                         Nei
  • Sofa                                 230x230 L, 90 D, 79 H           
  • Bord                                 70x70x40 H

For aktuelle sofabord vi kan tilby se her

Fresh Living fører også en matchende spisestol og et alternativ til sofagruppen i samme serie.

 

 

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').