Hvaler 2.0 sort

More Views

Hvaler 2.0 sort

Tilgjengelighet: På lager

Only 2 left

kr 5 995,00
ELLER

Oversikt

Kombinert 2 seter sofa og lenestol med tilhørende puff

Detaljer

 

Hvaler 2.0 er en kombinert 2 seter sofa og lenestol med tilhørende puff. Ryggen er regulerbar ved av hjelp av et håndtak og regulator med gass.  Gruppen leveres med puter av solid konsistens og  med trekk av I-lan.  Den er produsert på en aluminiums ramme med kunstrotting.  Dette er gruppen for deg som ønsker en behagelig sittegruppe til å nye late sommerdager!

Kunstrottingen er fremstilt av Polyetylen har formelen (–CH2–CH2–)n og fremstilles ved polymerisasjon av etylen. ( Ikke PVC).  Dette er et dynamisk, holdbart og sterkt materialet som er meget UV bestandig. Materialet er SGS testet har fått en karakter på 4-5  av 5 mulige.

Aluminiumet er ikke resirkulert, men rent aluminium av god gradering.
Rammen er helsveiset som gjør den sterkere og uten skruer som kan ruste. Den er også pulverlakkert som gjør den mer motstandsdyktig mot riper.  Tykkelsen på aluminiumet er 1,2 mm.

Putene er av skum med polyester fyll.  Trekket er i I-lan (olifin) med glidelås.  I-lan vårt beste stoff av god tykkelse og meget uv resistent.  Trekket kan vaskes på 30 grader.  For å sikre varighet anbefaler vi at du impregnerer produktet minst en gang i sesongen.

Produkt informasjon

  • Ramme                      Aluminium 1,2 mm og helsveiset
  • Rotting:                      Polyetylen flat 0,5 mm tykkelse
  • Stoff                           I-lan (olefin)
  • Pute                          Ingen
  • Bordplate                  Kunst rotting
  • Montering                  nei
  • Sofa                          140 B, 85 D, 78 H    

 

Fresh Living fører også spisegrupper, sidebord, solprodukter, sofagrupper og putekasser i samme fargekombinasjon på rotting og trekk. 

 

 

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').