Trondheim 5.0 3 seter lys grå

More Views

Trondheim 5.0 3 seter lys grå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 5 000,00

Oversikt

Flott 3 seter sofa med god komfort.

Detaljer

 

Trondheim 5.0 3 seter er en av våre  bestselgere som tilbyr god komfort  Denne kan også brukes som solseng på begge sider..  Gruppen er produsert i med aluminiums ramme og kunst rotting.  Kommer i en frisk lys grå farge og leveres med matchende puter.  

Kunstrottingen er fremstilt av Polyetylen har formelen (–CH2–CH2–)n og fremstilles ved polymerisasjon av etylen. ( Ikke PVC).  Dette er et dynamisk, holdbart og sterkt materialet som er meget UV bestandig. Materialet er SGS testet har fått en karakter på 4-5  av 5 mulige.

Aluminiumet er ikke resirkulert, men rent aluminium av god gradering.
Rammen er helsveiset som gjør den sterkere og uten skruer som kan ruste. Den er også pulverlakkert som gjør den mer motstandsdyktig mot riper.  Tykkelsen på aluminiumet er 1,2mm.

Putene er av skum med polyester fyll.  Trekket er i I-lan (olifin) med glidelås.  I-lan vårt beste stoff av god tykkelse og meget uv resistent.  Trekket kan vaskes på 30 grader.  For å sikre varighet anbefaler vi at du impregnerer produktet minst en gang i sesongen.

Produkt informasjon

  • Ramme                     Aluminium 1,2 mm og helsveiset
  • Rotting:                     Polyetylen flat 0,5 mm tykkelse
  • Stoff                           I-lan (olefin)
  • Pute                          10 cm
  • Montering                 Nei
  • Sofa 3 seter              200 B, 77 D, 64 H 

 

Fresh Living fører også spisegrupper, sidebord, solprodukter, hjørnesofaer og putekasser i samme fargekombinasjon på rotting og trekk. 

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').