Arendal hjørnesofa 6.0 HR u pall

More Views

Arendal hjørnesofa 6.0 HR u pall

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris kr 13 595,00

Special Price kr 8 836,00

Oversikt

Eksklusiv hjørnesofa med høyt bord

Detaljer

 Arendal hjørne 6.0 er vår eksklusive utgave av en populære serien.  Sofaen tilbyr ekstra god putetykkelse og solid støtte fra en høy rygg.  Modellen er fleksibel og kan utstilles veien som avbildet, kortside 210 cm og langside 270 cm og motsatt.   Denne modellen avviker fra mange tilsvarende på markedet.  Her er alle moduler ferdig sammensatt.  Det gjør at sofaen krever ingen montering og gir et renere uttrykk. Bordet leveres med en fibersement platetopp og en praktisk underhylle (bordet må monteres).  Du får også med 2 stk fotstoler/paller.  Her har du en garantert klassiker til sene sommerkvelder. Sofaen er produsert i en aluminiums ramme og kunstrotting. Kommer i en frisk lys grå farge og leveres med matchende puter.  

Kunstrottingen er fremstilt av Polyetylen har formelen (–CH2–CH2–)n og fremstilles ved polymerisasjon av etylen. ( Ikke PVC).  Dette er et dynamisk, holdbart og sterkt materialet som er meget UV bestandig. Materialet er SGS testet har fått en karakter på 4-5  av 5 mulige.

Aluminiumet er ikke resirkulert, men rent aluminium av god gradering. 
Rammen er helsveiset som gjør den sterkere og uten skruer som kan ruste. Den er også pulverlakkert som gjør den mer motstandsdyktig mot riper.  Tykkelsen på aluminiumet er 1,2 mm.

Herdet glass: er varmebehandlet eller kjemisk behandlet for å øke sin mekaniske styrke og varmebestandighet. Tykkelsen er 5 millimeter på dette produktet.

Putene er av skum med polyester fyll.  Trekket er i I-lan (olifin) med glidelås.  I-lan vårt beste stoff av god tykkelse og meget uv resistent.  Trekket kan vaskes på 30 grader.  For å sikre varighet anbefaler vi at du impregnerer produktet minst en gang i sesongen.

Produkt informasjon

  • Ramme                           Aluminium 1,2 mm og helsveiset
  • Rotting:                           Polyetylen flat 1,2 mm tykkelse halv rund
  • Stoff                                 I-lan (olefin)
  • Pute                                12 cm
  • Bordplate                        12 mm fiber sement
  • Montering                       Nei (kun bord)
  • Sofa                                210x270 eller 270x210, 77 D, 85 H             
  • Bord                               150L, 80B, 65H

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').