Personvern og sikkerhet

Som kunde er du opptatt av at Fresh Living AS håndterer personopplysninger og betaling på en betryggende og sikker måte. Under får du en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan kredittkortbetalinger blir håndtert på freshliving.no.

Når du handler hos oss, lagrer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via Posten eller på annen måte, og for å kunne kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen.

Fresh Living videreselger eller videreformidler ikke noen opplysninger om våre kunder til tredjepart. Vi bruker av og til  informasjonen vi har lagret for å sikre at eventuelle nyhetsbrev du har meldt deg på hos oss, er relevante for deg.

Kortnummere oppbevares ikke hos Fresh Living. Når du legger inn kortnummeret ditt i forbindelse med betaling, skjer det på en sikker side (kryptert ). kortinformasjonen blir umiddelbart formidlet videre til betalingsformidler via en sikker forbindelse (SSL). Fresh Living oppevarer ikke ditt kortnummer.

Fresh Living belaster ditt kredittkort først når vi sender varen til deg. Når du handler på freshliving.no, og velger å betale med kredittkort,  reserverer vi i første omgang bare beløpet du har handlet for på kortet. Først når vi pakker og sender varen blir ditt kredittkort belastet. Dette gir deg ekstra sikkerhet i forhold til bruk av kredittkort hos freshliving.no

Fresh Living tilbyr fakturabetaling og månedlige avdrag via Klarna. Når du handler på freshliving.no, og velger å betale med faktura vil du følges opp av vår fakturapartner i forhold til det kjøpet duhar gjennomført hos oss.

Som kunde av Fresh Livinig kan du enkelt melde deg på og av vårt nyhetsbrev. Du mottar bare nyhetsbrev fra oss om du selv har valgt å melde deg på vår Epostliste, enten på forsiden av freshliving.no, på bekreftelsessiden du kommer til etter et kjøp, eller om du har registrert deg i en av våre butikker. Du kan enkelt melde deg av Epostlisten ved å klikke på linken i nyhetsbrevet du sist fikk tilsendt.