Ego hjørnesofa med Ego sofabord

More Views

Ego hjørnesofa med Ego sofabord

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris kr 29 490,00

Special Price kr 26 995,00

Oversikt

Stilren sofa med Sunbrella stoff og quick dry foam!

Detaljer

Ego er del av en ny serie hagemøbler med quick dry foam og Sunbrella stoff. Dette er en sofa hvor du slipper og ta inn putene.  Her får du et «ute/inne produkt». Sofaen er produsert i tidsriktig eksklusivt design på en aluminiums ramme. Ego serien tilbyr unike detaljer fantastisk sittekomfort.  Produktet er produsert med høy presisjon og kvalitet som sikrer lang levetid.  Sofaen kommer i en mørk grå farge med matt sort alu ramme.

Gruppen kommer her med Ego Sofabord.

 

Aluminiumet er ikke resirkulert, men rent aluminium av god gradering.
Rammen er helsveiset som gjør den sterkere og uten skruer som kan ruste. Den er også pulverlakkert som gjør den mer motstandsdyktig mot riper.  

Indre del av produktet er kledd med en skumgummi hvor vannet renner igjennom (hurtig tørkende skumgummi /quick dry foam).  Skummet gir maksimum vann gjennomgang og luft sirkulasjon. Skummet har også en behandling med antimikrobakteriell for å forbygge bakteriedannelse. Dersom produktet får vann på seg, vil vannet som trenger igjennom renne hurtig ut. 95% de første 5 min. Når produktet er 100% tørt vil avhenge av værforhold.

Sunbrella er blant de beste stofftypene du kan få til utemøbler. Stoffet har 8/8 på ISO sertifisering i forhold til falming og er dermed meget uv resistent.   Det er et akrylstoff (syntetisk fiber av polyakrylnitril).  Fargen dannes ved flytende form ved opprettelsen av stoffiberen.  Dermed er stoffet helt gjennomfarget og sikrer lang levetid.  Produktet er også sterkt vannavisende og pustende. Det har dessuten også resistens mot muggdannelse.

Stoffet kan lett rengjøres med myk børste og såpevann.  Deretter kan produktet spyles. Ved vanskelige flekker kan 50 ml med klor pr liter vann anvendes. For mer info se film her    

  

  • Ramme                             Aluminium 1,4 mm og helsveiset
  • Stoff                                  Sunbrella (akryl)
  • Pute                                  15 cm (quick dry foam)
  • Montering                          Nei
  • Mål                                   288x288 B, 88D,  68 H  (26 995,-)
  • Bord                                 150 L, 75B, 40 H   (3 995,-)

Sofaen leveres uten pynteputer.  De kan kjøpes separat.

 

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').