Invi Nozum stol

More Views

Invi Nozum stol

Tilgjengelighet: På lager

kr 5 995,00
ELLER

Oversikt

Stilren sol med Sunbrella stoff og quick dry foam!

Detaljer

Invi Nozum desing lounge stol er del av en ny serie hagemøbler.  Her får du et «ute/inne produkt».  Stolen er produsert i moderne design på en aluminiums ramme.  Indre del av stolen er kledd med en skumgummi hvor vannet renner igjennom.  Den ytterste delen er kledd med Sunbrella stoff.  Her har du en stol som kan stå ute.  Du slipper å ta inn putene.  Vi anbefaler likevel at du tildekker stolen for å beskytte mot skitt.  Stolen kommer med en matt sort alu ramme og grått Sunbrealla stoff (Flanelle SJA 3757 137)

Aluminiumet er ikke resirkulert, men rent aluminium av god gradering. 

Rammen er helsveiset som gjør den sterkere og uten skruer som kan ruste. Den er også pulverlakkert som gjør den mer motstandsdyktig mot riper.  

Indre del av produktet er kledd med en skumgummi hvor vannet renner igjennom (hurtig tørkende skumgummi /quick dry foam).  Skummet gir maksimum vann gjennomgang og luft sirkulasjon. Skummet har også en behandling med antimikrobakteriell for å forbygge bakteriedannelse. Dersom produktet får vann på seg, vil vannet som trenger igjennom renne hurtig ut. 95% de første 5 min. Når produktet er 100% tørt vi avhenge av værforhold.

Sunbrella er blant de beste stofftypene du kan få til utemøbler. Stoffet har 8/8 på ISO sertifisering i forhold til falming og er dermed meget uv resistent.   Det er et akrylstoff (syntetisk fiber av polyakrylnitril).  Fargen dannes ved flytende form ved opprettelsen av stoffiberen.  Dermed er stoffet helt gjennomfarget og sikrer lang levetid.   Produktet er også sterkt vannavisende og pustende. Det har dessuten også resistens mot muggdannelse.

Stoffet kan lett rengjøres med myk børste og såpevann.  Deretter kan produktet spyles. Ved vanskelige flekker kan 50 ml med klor pr liter vann anvendes. For mer info se film her    

  

  • Ramme                             Aluminium 1,4 mm og helsveiset
  • Stoff                                  Sunbrella (akryl)
  • Pute                                  10 cm (quick dry foam)
  • Montering                          Nei
  • Stol                                   64 B, 90D,  92 H    
  • Puff                                   55 B, 57D, 35 H    

Stolen leveres uten pynteputer.  De kan kjøpes separat.

Fresh Living fører også en matchende spisestol og et alternativ til sofagruppen i samme serie.

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').