Sunny Lounge lys

More Views

Sunny Lounge lys

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 8 995,00

Oversikt

Vår mest eksklusive solseng med quick dry foam og Sunbrella stoff

Detaljer

Sunny er vår mest eksklusive solseng i moderne design.  Den er del av en ny serie hagemøbler med quick dry foam og Sunbrella stoff. Dette er en solseng hvor du slipper og ta inn putene.  Her får du et «ute/inne produkt».  Produktet er produsert med høy presisjon og kvalitet som sikrer lang levetid.  Den kommer i en mørk lys grå farge med  hvit alu ramme.

Aluminiumet er ikke resirkulert, men rent aluminium av god gradering. Rammen er helsveiset som gjør den sterkere og uten skruer som kan ruste. Den er også pulverlakkert som gjør den mer motstandsdyktig mot riper. Tykkelsen på aluminiumet er 1,4 mm som gjør at sengen tåler en belastning på 160kg.

Indre del av produktet er kledd med en skumgummi hvor vannet renner igjennom (hurtig tørkende skumgummi /quick dry foam).  Skummet gir maksimum vann gjennomgang og luft sirkulasjon. Skummet har også en behandling med antimikrobakteriell for å forbygge bakteriedannelse. Dersom produktet får vann på seg, vil vannet som trenger igjennom renne hurtig ut. 95% de første 5 min. Når produktet er 100% tørt vil avhenge av værforhold.

Sunbrella er blant de beste stofftypene du kan få til utemøbler. Stoffet har 8/8 på ISO sertifisering i forhold til falming og er dermed meget uv resistent.   Det er et akrylstoff (syntetisk fiber av polyakrylnitril).  Fargen dannes ved flytende form ved opprettelsen av stoffiberen.  Dermed er stoffet helt gjennomfarget og sikrer lang levetid.   Produktet er også sterkt vannavisende og pustende. Det har dessuten også resistens mot muggdannelse.

Stoffet kan lett rengjøres med myk børste og såpevann.  Deretter kan produktet spyles. Ved vanskelige flekker kan 50 ml med klor pr liter vann anvendes. For mer info se film her    

Produkt informasjon

  • Ramme:                      Aluminium 1,4 mm og helsveiset
  • Pute:                           17 cm innebyggd (quick dry foam)
  • Stoff:                           Sunbrella (akryl)
  • Mål:                            203 L, 82 B, 38 H

Fresh Living fører også en rekke spisebord, solsenger og sofagrupper i aluminium.

 

 

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').